Ändra Språk
Det Viktigaste -
  • Det Viktigaste

    För dig

    Eurest förser företag, universitet och högskolor samt konferensanläggningar med skräddarsydda måltidslösningar för hela dagen. Vi har frågat våra kunder vad de anser är viktigast för sin verksamhet när det kommer till mat och service. Svaren har vi sedan satt ihop till en tio-i-topp-lista.

     


    Läs mer

Nyheter

Earth Hour - 24 mars 2018

Earth Hour 2018 - gör som oss, släck!

LÄS MER

Earth Hour 2017

Lördagen den 24 mars klockan 20.30-21.30 är det Earth Hour, världens största miljömanifestation. Gör som oss på Eurest - släck ljuset och visa ditt engagemang för klimatet.

LÄS MER

Grillfest på Eurest

Mellan den 20-24 mars serveras det grillrätter i våra restauranger. Under veckan kommer det bland annat att serveras nattbakad högrev samt koriander- och chilimarinerad sej.

LÄS MER

Premiär för DeliMarché i Sverige

Den 30 januari lanserade Compass Group sitt nya koncept DeliMarché, i det nybyggda kontorshuset på Umestans företagspark.

LÄS MER

Välkommen

Det finns många anledningar till varför du har kommit hit - förmodligen främst eftersom du är intresserad av måltidsservice för din verksamhet.

Vi på Eurest är stolta över att vara en världsledande måltidsleverantör, känd för kontinuerlig utveckling, utmärkt kvalitet och suverän service. Men vi sätter alltid dig som kund eller gäst främst, så därför handlar egentligen inte denna hemsida så mycket om oss - utan mer om dig. Vi har frågat våra kunder vad som är viktigt för dem när det kommer till mat och service och det kan du läsa mer om på denna hemsida.

Klicka på "Läs mer" nedan för att ta första steget i din resa med oss.

Hälsningar,

Johan Schilow
VD

Läs mer
Därför väljer kunderna oss