Ändra Språk
Caffè Dallucci öppnar i Sverige -

Håll dig uppdaterad med
våra senaste nyheter...

Nyhetsartikel

Caffè Dallucci öppnar i Sverige

Eurest |  den 30 september 2016

Caffè Dalluci

Eurest utökar sitt erbjudande med ett nytt varumärke inom coffee-shops, Caffè Dallucci. Caféet ska erbjuda ett hela-dagen-utbud av hög kvalitet och vara en mötesplats oavsett om gästen vill kombinera en frukost eller fika med arbete eller bara vill ha en avkopplande stund.

Varumärket är utvecklat i Tyskland och England och har nu börjat etableras i fler av Compass Groups länder runt om i Europa. I Sverige invigdes det första Caffè Dallucci på Högskolan i Skövde den 28 september.

Vårt sätt att arbeta och äta ser i dag annorlunda ut jämfört med för några år sedan. Idag efterfrågar vi måltider över hela dagen så som frukost, mellanmål, lunch och fika. Ibland sitter vi ned och äter i lugn och ro, andra gånger kombinerar vi en lunch eller fika med ett möte eller bara snabbt väljer något som ser gott ut och tar det med oss. Caffè Dallucci är utvecklat för människor i farten som vill att pauserna ska vara något extra. Fräsch mat och utsökt kaffe som serveras vid den tidpunkt då det passar gästen står i fokus.

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en modern coffe-shop med ett sortiment av hög kvalitet som möter vårt förändrade sätt att äta. Med Caffè Dallucci vill vi skapa en mötesplats som våra gäster såväl kan koppla av i tillsammans med kollegor och vänner som att arbeta i, berättar Peter Öhrström, Retail & Marketing Manager, Compass Group/Eurest.

 

Tillbaka