Ändra Språk
Eurest fikade till sig en topplacering i Fairtrade Challenge -

Håll dig uppdaterad med
våra senaste nyheter...

Nyhetsartikel

Eurest fikade till sig en topplacering i Fairtrade Challenge

Eurest |  den 25 oktober 2016

Fairtrade Challenge, Eurest

Den 20 oktober deltog Eurest i Fairtrade Challenge, årets stora rättvisefika. Fairtrade Challenge är en kampanj som utmanar hela Sverige att sätta fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad det gör. Resultatet är nu klart och Eurest kom på en fantastisk fjärde plats i kategorin Out of Home med 20 184 fikadeltagare.

Eurest har i många år deltagit i Fairtrade Challenge och placerat sig högt på topplistan. Förra året kom företaget på en fjärde plats i kategorin Out of Home och kvarhåller därmed sin placering även i år.

Vi är mycket stolta över att återigen placera oss på en fjärde plats i denna tävling. Att vi år efter år placerar sig på topplistan visar att detta är något som våra medarbetare och gäster tycker är viktigt, berättar Johanna Jönsson, Kommunikationsansvarig Compass Group AB.

Om Fairtrade
Väljer du Fairtrade-märkta produkter skapar du möjligheter till förändring. Du bidrar till att odlare och anställda, med egen kraft, kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Fairtrade är en oberoende certifiering med uttalat mål att motverka fattigdom och stärka människors inflytande och handlingskraft – med syfte att skapa förändring och utveckling.

Mer information om Fairtrade och tävlingen finns här:
http://fairtradechallenge.se/

Tillbaka