Ändra Språk
God Jul och Gott Nytt År! -

Håll dig uppdaterad med
våra senaste nyheter...

Nyhetsartikel

God Jul och Gott Nytt År!

Eurest |  den 22 december 2015

God Jul

Samtidigt som vi vill önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År vill vi passa på att blicka tillbaka på hösten som gått.

Vi inledde hösten med att flytta in Street Food i våra restauranger. En uppskattad vecka där det serverades allt ifrån hamburgare till äggnudelwok.

Vi fortsatte därefter med en Skördefestival för att uppmärksamma höstens härliga råvaror. Såväl salladsbuffé som maträtter var under veckan baserade på smakrika rotfrukter.

Hållbarhet är i ständig fokus hos oss, för att lyfta detta lite extra arrangerades en kampanjvecka i Hållbarhetens tecken. Under veckan serverades ”Dagens Hållbara Val” där det på menyn kommunicerades varför rätten var ett bra val för miljön. Vi fokuserade dessutom lite extra på vikten av att minimera matsvinnet. Visste du att vi sedan 2010 med hjälp från våra gäster, rutiner och ett aktivt miljöarbete lyckats minska matsvinnet i våra 150 restauranger med cirka 40 procent. Minskningen motsvarar vikten av ca 500 000 luncher, det är vi oerhört stolta över. Compass Group/Eurest stödjer Bris

Sedan ett antal år tillbaka stödjer vi BRIS – Barnens Rätt i Samhället. Genom att ta ett socialt och humanitärt ansvar bidrar vår verksamhet till vår framtid – våra barn.

God Jul och Gott Nytt År!

Tillbaka