Ändra Språk
Trevlig sommar -

Håll dig uppdaterad med
våra senaste nyheter...

Nyhetsartikel

Trevlig sommar

Eurest |  den 24 juni 2015

Sommar

Under våren har det hänt mycket spännande i våra restauranger runt om i landet. Vi har lagat mat tillsammans med Håkan Thörnström och Paolo Roberto, till våra gäster och personals stora uppskattning. Vi har haft besök av en Food Truck som serverat modern Street Food.

Under våren har vi genomfört flera inspirerande kampanjveckor i våra restauranger, från 1 365m under jorden i gruvan i Kiruna till ljusa matsalar i Lund. Vi inledde säsongen med en MSC-vecka för att uppmärksamma att vi var först ut i Sverige att gruppcertifieras enligt MSC’s spårbarhetsstandard. All fisk som serverades denna vecka kunde spåras tillbaka till fiskebåten Kongsfjord. I samband med Earth Hour, den 28 mars, lagade vi härlig mat av vegetariska råvaror. Vi har också genomfört en hälsovecka i våra restauranger, caféer och butiker då vi gav våra gäster tips om hur man med enkla steg når en sundare livsstil.

Nu är höstens planering i full gång och vi har mycket spännande att se fram emot. Med detta vill vi önska dig en härlig och avkopplande sommar och ser med glädje fram emot hösten.

Tillbaka