Därför väljer kunderna oss

HÄLSA, MILJÖ OCH SÄKERHET

Ingenting är viktigare än hälsan och säkerheten för såväl dina som våra medarbetare. Tack vare våra utbildningar, rutiner och miljöhanteringssystem kan vi driva en verksamhet med ett tryggt och säkert arbetsklimat.

SERVICE

Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Hos oss kan gästerna förvänta sig service med det där lilla extra och det tror vi är en förutsättning för att bygga långvariga relationer. Service är en färskvara och vi är aldrig bättre än den lunch vi serverade igår. Detta synsätt präglar all vår service, oavsett vilka tjänster vi levererar.

VI TAR ANSVAR

Vår leverantörskedja levererar till över 140 restauranger varje dag. Därför är det en självklarhet för oss att sträva efter hållbarhet, miljöhänsyn, högt ställda etiska krav och enastående produktkvalitet – alltid och överallt.

INNOVATION

Vi letar alltid efter morgondagens mattrender och undersöker nya koncept och idéer med målet att – efter omfattande testning på våra anläggningar – snabbt låta de nya smaksensationerna förverkligas på din tallrik.

HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Vårt genuina arbete med att förbättra kost och hälsa på arbetsplatserna har redan haft stor framgång och vi strävar alltid efter att främja en hälsosam livsstil.

VI FÖRSTÅR DIN VERKSAMHET

Vi lyssnar på dina åsikter och frågar oss hela tiden hur vi kan göra saker bättre. Vårt mål – att leverera måltidsservice över dina förväntningar till rätt pris för just dig – når vi bara genom verklig insikt om vad du vill uppnå på din arbetsplats. Äkta och grundläggande förståelse är det som gör att vi går från bra till oslagbara.

Det faktum att vi dessutom har kapaciteten att hantera en heltäckande supportservice, från underhåll och lokalvård till säkerhet, gör vårt utbud bredare och ditt jobb lite enklare.